Geen producten
Prijzen zijn incl. btw
De sudderplaat is helemaal zwart. Aan de zijkant zitten telkens 2 gaatjes over drie plaatsen verdeelt. De vlamverdeler houdt de warmte veel langer vast en verdeelt ze gelijkmatig onder uw pannen. Waardoor er zuiniger met energie wordt omgegaan en het overkoken en aanbranden voorkomt. Doorsnede: 20 cm.
No. 1096
Nieuw
186 Item Items
Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
sudderplaat / vlamverdeler - zwart - 20 cm
De sudderplaat is helemaal zwart. Aan de zijkant zitten telkens 2 gaatjes over drie plaatsen verdeelt. De vlamverdeler houdt de warmte veel langer vast en verdeelt ze gelijkmatig onder uw pannen. Waardoor er zuiniger met energie wordt omgegaan en het overkoken en aanbranden voorkomt. Doorsnede: 20 cm.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleren
De sudderplaat is helemaal zwart. Aan de zijkant zitten telkens 2 gaatjes over drie plaatsen verdeelt. De vlamverdeler houdt de warmte veel langer vast en verdeelt ze gelijkmatig onder uw pannen. Waardoor er zuiniger met energie wordt omgegaan en het overkoken en aanbranden voorkomt.
Doorsnede: 20 cm
Draadjesvlees dat zo zacht is, dat het uit elkaar valt als je er de vork in wilt prikken. Dat krijg je door het te laten pruttelen op een sudderplaatje op de gaspit! Maar wat is nou de werkelijke functie van een sudderplaatje???
Bij sudderen moet de temperatuur zo laag zijn dan het net niet kookt. Het zachtste stoofvlees krijg je door langdurig te verwarmen op 80 graden Celsius of iets daarboven. Door verhitting smelt het collageen (bindweefsel). Vaak wordt het op de gaspit te hoog verwarmt waardoor het spierweefsel te veel vocht verliest en daardoor taai wordt. Daarom kunt u het beste een sudderplaatje, ook wel vlamverdeler genoemd, op de gaspit plaatsen. Deze verspreid de warmte gelijkmatig onder de pan en voorkomt tevens aanbranden.
Let op: alleen geschikt voor boven een gasbrander.
No customer comments for the moment.