Hieronder ons assortiment braadpannen die tevens sudderpannen, smoorpannen en stoofpannen zijn. Met onze geëmailleerde braadpannen kunt u het namelijk allemaal! Een braadpan is in verhouding een lage en brede pan waarin u voedsel (vlees, kip, gevogelte, vis, groenten etc.) eerst kan aanbraden of braiseren op een hoge temperatuur om vervolgens la...

Hieronder ons assortiment braadpannen die tevens sudderpannen, smoorpannen en stoofpannen zijn. Met onze geëmailleerde braadpannen kunt u het namelijk allemaal! Een braadpan is in verhouding een lage en brede pan waarin u voedsel (vlees, kip, gevogelte, vis, groenten etc.) eerst kan aanbraden of braiseren op een hoge temperatuur om vervolgens langzaam te laten garen door te stoven, smoren of sudderen. Wilt u ook een retro braadpan waarin het vlees net als vroeger uit elkaar valt na uren sudderen.... lees dan verder! Als u van puur en zuiver houdt adviseren wij u altijd voor een geëmailleerde en/of gietijzeren braadpan te kiezen. Dat adviseren wij u uiteraard niet omdat wij vooral emaille verkopen, maar omdat emaille gewoon zo duurzaam en veilig is. De emaille laag is een beschermlaag voor het metaal en zorgt ervoor dat er geen stoffen in uw voedsel trekken en het voedsel puur en zuiver van smaak blijft. Maar u vraagt zich nu natuurlijk af welke emaille braadpan past bij mij, er zijn er zoveel! Ik probeer u te adviseren door kort het verschil uit te leggen tussen geëmailleerde plaatstalen braadpannen en gietijzeren braadpannen. Ik begin met de gietijzeren braadpan om de keuze voor u wat makkelijker te maken. De gietijzeren braadpan is vormvast en zo duurzaam, die gaat een leven lang mee (mits u de pan niet laat vallen). Gietijzer is een puur product zonder chemische lagen. Daartegenover staat wel dat de pan erg zwaar is en er geen natuurlijke antiaanbaklaag in de pan zit, die moet uzelf creëerden door olie op hoge temperaturen te laten hecht aan de pan. Gietijzer kan gaan roesten, daarom deze altijd droog wegzetten en het liefst ingevet. Het lijkt een hele klus, maar veel professionele koks kiezen juist voor gietijzer, dus het resultaat moet er dan ook naar zijn. De buitenkant van onze gietijzeren pannen zijn geëmailleerd zodat ze makkelijk schoon te maken zijn en er meteen leuk uitzien!
Dan nu de plaatstalen emaille braadpannen. Daarin heb je veel verschillende kwaliteiten. Het verschil zit vooral in de dikte van de bodem. Onze emaille braadpannen die wij verkopen onder de naam: ‘NOSTALGIE’ hebben een extra dikke bodem waardoor ze de warmte zeer goed geleiden en vasthouden en ook nog eens geschikt zijn voor alle warmtebronnen: gas-, inductie, keramische- en elektrische kookplaten. De braadpan kan zelfs in de oven. De deksel is bewust wat lichter van gewicht zodat u deze gemakkelijk kunt optillen. Deze braadpannen hebben de emaille laag ook aan de binnenkant dus een anti-aanbak-laag van natuurlijke materialen die er ook nog eens voor zorgt dat het voedsel puur blijft. Daarnaast is het heel eenvoudig te reinigen. Plaatstaal is veel goedkoper dan gietijzer, daarom het prijsverschil. Als u graag iemand wilt spreken die zelf al jaren deze braadpan gebruikt? Dan kunt u mij Janneke van Goudbeek Emaille bellen en al uw vragen stellen: 0578-642221. Deze braadpannen worden in de EU geproduceerd in de fabriek die de braadpannen vroeger ook al produceerde, maar nu nog net iets betere kwaliteit! Wij kopen ze daar zelf in. Wilt u deze braadpannen ook graag verkopen in uw eigen webwinkel , internetshop of marktkraam? Schroom dan ook niet om contact op te nemen. Zowel particulieren als groothandel zijn bij ons welkom!

Meer

Braadpannen Er zijn 16 producten

Toont 1 - 16 van de 16 items
Toont 1 - 16 van de 16 items