Groothandel emaille en nostaligische artikelen! 

Zoekt u een groothandel voor uw emaille en andere nostalgische artikelen? Dan bent u bij ons aan het juist adres! Bijna 200 verschillende emaille producten en de komende tijd wordt ons assortiment alleen maar meer uitgebreid...
Om het voor u gemakkelijk te maken, kunt u ook gewoon via de webshop bestellen, maar dan wel de webshop met groothandelprijzen. Mail uw gegevens door naar info@goudbeek-emaille.nl. 
Wij wijzigen uw particuliere account vervolgens in een groothandelsaccount. U krijgt dan automatisch de groothandelsprijzen te zien als u inlogt op de webshop. Bestellen gaat dan gemakkelijk en eenvoudig via de webshop.

KLIK HIER: INLOGGEN/ACCOUNT AANMAKEN


Emaille groothandel en verzending
Klanten van de groothandelwebshop van Goudbeek Emaille betalen de werkelijke verzendkosten. Voor het eerste pakket t/m 30 kg €5,58 ex. btw en voor elk volgend pakket €6,75 ex. btw. U krijgt voordat wij overgaan tot verzending te horen hoeveel pakketten het zijn en wij vragen of u hiermee akkoord gaat. Bij zeer grote bestellingen werken wij met palletvrachten. Dat varieert afhankelijk van de grote van de pallet tussen de €32,50 en €48,15 ex. btw per pallet.


Emaille laten produceren speciaal voor u!
U kunt bij ons emaille producten bestellen in een kleur of bedrukking zoals u graag wilt. Minimale afname is dan 500 stuks per model. Meerdere kleuren is geen probleem, als het totaal maar 500 stuks is per model. Opdruk met logo of tekst is ook mogelijk. 
Mail ons dat u een offerte wilt ontvangen: model + aantal + kleur(en). U krijgt van ons z.s.m. te horen wat de prijs is en de levertijd. Wij zijn op dit moment bezig om een catalogus te ontwikkelen met alle modellen die op aanvraag geproduceert kunnen worden. Houdt er rekening mee dat sommige modellen niet op aanvraag geproduceert kunnen worden.

Nostalgische kerstpakketten en relatiegeschenken emaille
Het is mogelijk dat u bij ons emaille op maat laat maken voor uw kerstpakketten of relatiegeschenken. Voorbeeld: 500 emmertjes met daarop uw bedrijfslogo, tekst of afbeelding. Doe ons een voorstel en u krijgt van ons te horen of dit mogelijk is, welke kosten er aan verbonden zijn en op welke termijn het geleverd kan worden.
Het is ook mogelijk dat dit kerstpakket en/of relatiegeschenk vervolgens door ons opgevuld wordt met nostaligsche producten. Bijvoorbeeld: handdoek+theedoek+set klompjes+meel van de molen+emaille drinkmokken+doosje aardbeien etc. Dit kan allemaal in overleg!