Reacties van klanten met daaronder de foto's van het emaille of 'ouderwets gezellige' product in huis & een aantal foto's van evenementen:

 

     


emaille kookpot ♥ zwart & spikkeltjes ♥
15 liter
Beste mevrouw Goudbeek,
Hierbij een paar foto's van wat wij hebben gedaan met de kookpot. Wij zijn met familie naar een recreatiegebied geweest, de kookpot ging mee. Het was een succes en voor herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groet, Gerrit.
http://www.goudbeek-emaille.nl/webshop/nl/26-kookpotten

 

 


pompdoek ♥ handdoek ♥ theedoek ♥
groen geblokt

Na een lange zoektocht is Natasja helemaal
geslaagd in onze webshop: "Eindelijk groen geblokte thee-en keukendoeken!"

http://www.goudbeek-emaille.nl/webshop/nl/27-linnengoed


emaille ♥ schoteltje ♥ wit
Moeder Gea is met de kids aan de slag gegaan om een persoonlijk verjaardagscadeautje voor oma te maken: "De schoteltjes zijn heel leuk geworden, goed idee van je! De kids hebben er elk één beschilderd, alleen dat was al leuk…lekker kliederen. Ben ook blij met de theepot, handig en leuk!"
http://www.goudbeek-emaille.nl/webshop/nl/14-etensborden

 

 


 


emaille teil ♥ kookpan ♥ waterketel ♥ maatbeker/steelpan
Onze vast klant Sylvia is nu al helemaal klaar voor de winter, ze heeft het emaille wel heel leuk ingericht bij de kachel!
Sylvia schrijft: "Bedankt voor de moeite van het zoeken naar de mooie bak voor hout. Het staat super gezellig!"
http://www.goudbeek-emaille.nl/webshop/nl/40-teilen-waskommen

http://www.goudbeek-emaille.nl/webshop/nl/9-kookpannen

http://www.goudbeek-emaille.nl/webshop/nl/6-waterketels-theepotten

http://www.goudbeek-emaille.nl/webshop/nl/18-maatkannen-maatbekers


emaille kookpot ♥ zwart & spikkeltjes ♥
8 liter
Hallo....
Ik heb de pan in goede staat ontvangen..... Hartelijk dank...!
Ben blij met de pan..... Kunnen we bij mooi weer heerlijk buiten koken en stoven op de vuurplaats!
Met vriendelijke groet, Johan!

  

 

emaille koffiekan ♥ roze ♥ 1,5 liter
Een prachtige creatie van een klant met de zachtroze koffiekan....... Bedankt voor de foto Erna!


emaille maatbeker/steelpan ♥ rood & spikkeltjes ♥ 1,5 liter
Deze foto mailde een klant door die de steelpan met maataanduiding gebruikt om jam te maken. Slim idee en erg handig! Bedankt voor de tip en de foto Francine!

 emaille emmer ♥ wit & rode stippen ♥ 3 liter

 
TIJM ♥ woondingetjes ♥ Gorinchem
Ons emaille wordt nu ook verkocht in een prachtige winkel in Gorinchem:

"Ik krijg zoveel leuke reacties op mijn winkel dat ik er bijna van naast mijn schoenen zou gaan lopen!! Het emaille is een regelrechte hit!! De mensen vinden het super dat het betaalbaar is én dat ze het ook daadwerkelijk kunnen gebruiken. Meestal wordt het natuurlijk 2e hands gekocht en kun je er niets anders mee dan het voor sier neerzetten!" Tijm Woondingetjes is de Nostalgische Huishoudwinkel van Gorinchem. Zoek je nostalgische producten als emaille, schoonmaakproducten (uit Grootmoeders tijd), houten speelgoed, maar ook een relaxte 'jaren 50 winkelsfeer dan ben je bij Tijm aan het juiste adres! Langendijk 43a, 4201 CE Gorinchem. Facebook: https://www.facebook.com/TijmWoondingetjes.


Het uitpakken van de bestelling was een feest! Bedankt voor de super service. Het emmertje met de rode stippen staat geweldig in onze Piet Zwart keuken, zie de foto in de bijlage! Met vriendelijke groet, Kinga
http://www.goudbeek-emaille.nl/webshop/nl/5-emmers

 


  
Hoi Janneke,

We zijn al lang op zoek naar een rode emmer met een diameter van ongeveer 25 cm om als wasbak in het toilet te maken, helaas zijn de rood emaille emmers dun gezaaid!
Van het weekend is het af gekomen en ik heb net foto's gemaakt. Een passend kastje vinden viel niet mee en een passende kraan vinden viel ook niet mee. Daarom heb ik er zelf maar eentje gemaakt. Zie foto's. Groetjes, Timo

Beste familie Goudbeek,
Zoals beloofd, de foto’s van de theemuts. Gemaakt van de stof welke ik in Epe afgelopen vrijdag heb gekocht. Gisteravond gelijk maar even aan de slag. Prachtige stof om mee te werken. Het eindresultaat mag er zijn (al zeg ik het zelf). Het was even puzzelen, maar ik kon toch twee theemutsen maken uit 1 meter stof. Hartelijke groet, Marlies
 
Dambont / pompdoekstof - rood - 150 cm breed (klant zelf theemuts van gemaakt)

 


 
Beste Janneke,
Ik heb vandaag de potjes ontvangen, ze zijn heel mooi, helemaal wat ik zocht! Bedankt voor de snelle service en ik zal een foto doorsturen van een paar potjes als ze af zijn.
Hierbij de 2 laatste wc-stoeltjes, de emaille bakjes passen perfect onder het stoeltje. Mijn klanten vinden de emaille potjes er erg mooi bijpassen en ik ben ook heel blij dat ik jullie site had gevonden!

Nieuwsgierig naar meer werk van Hil Romanesco? www.steen-goed.be
cSchaaltje / kom - wit met zwarte rand - normaal
   

Van de week lag deze kaart in de bus... echt zo LIEF...

Voorkant kaart - poppenwagen blauwAchterkant kaart - poppenwagen blauw
 


 
Op de foto staat een klant met haar zoontje. Ze kwam een kookpot 8 liter + driepoot + handgesneden houten lepel afhalen voor een verjaardagscadeau. Ze was dolenthousiast over onze producten en manier van inpakken. Ze nam dan ook meteen een set voor haarzelf mee. Leuk dat ik hier een kiekje van mocht maken!


Set - kookpot zwart & spikkeltjes 8 liter + driepoot + handgesneden houten lepel

Bij de familie Keizer staat het emaille vuilnisblik op het aanrechtblad in de bijkeuken met een plantje ernaast. Ziet er leuk uit en bedankt voor de foto!

Vuilnisblik - zwart & witte spikkeltjes
 

9 maart 2013 facebookpagina =>
KLIK HIER en blijf op de hoogte!

Like ons op facebook: http://www.facebook.com/pages/Goudbeek-Emaille/535924779781560
 

 
De onderstaande foto ontvingen wij van de eigenaresse van www.creatievekunst.nl. Ze is niet alleen creatief met o.a. zeep en kralen, maar ook met de emaille lepels die ze bij ons kocht! De lepels zijn aan een kast gehangen en gevuld met vetplantjes. Later dit jaar worden de lepels buiten gehangen. De lepels die nu leeg zijn, worden dan gevuld met vogelvoer... Een super leuk idee! Een kijkje op haar website met zeep(jes), kralen, mozaiek en sieraden is zeker de moeite waard!
opscheplepel - soeplepel - juslepel - sauslepel - wit

Libelle Nr.10 1 t/m 7 maart 2013 pagina 10-55
Door het weekblad Libelle benaderd voor in de rubriek 'leuk volgens Nicolette'.
Nicolette is redactiemanager mode, beauty en lifestyle. Sinds de crisis ziet ze alles door een lowbudgetbril. LEUK VOOR WEINIG! Zie hieronder voor het resultaat. Bedankt LIBELLE!

theedoek/pompdoek - donkerblauw geblokt - 65 x 65 cm
 

 
Hallo Janneke,
Hieronder foto's van mooi rood emaille in een rode keuken, emaille voor de bedstee en een foto van de rode emmers bij de voordeur. Alles staat heel gezellig. Ik wil u bedanken voor het met liefde ingepakte pakket. Wat was dat met zorg en stijl gedaan. Vriendelijke groet van Willy
Dekschaal rood & melkpannetje/ sauspannetje rood & schaaltje/kom rood

Dekschaal rood & melkpannetje/ sauspannetje rood & schaaltje/kom rood
 


 

Emmer - donkerrood - 6 liter

Magazijn op orde 15 februari 2013
Alles gesorteerd, geprijsd en netjes op orde. We kunnen weer inkopen gaan doen en ons assortiment uitbreiden!
 Pispot - wit met zwarte rand - normaal
 
Beste Janneke Goudbeek,
De spullen zijn keurig aangekomen (was trouwens ook super verpakt). Vooral de drinkbak voor de hond vindt iedereen leuk! Zo’n pispot had vroeger een heel andere functie, maar hij bevalt ons als drinkbak voor de hond heel goed. 1 x per dag vol met water en hij heeft de hele dag te drinken. Daarnaast staat het emaille bij de voordeur erg mooi, we hebben dan ook hiervan een paar foto’s bijgevoegd. Bedankt voor de snelle service! Groetjes Tonnie. P.S. Wanneer er belangstelling is, zal ik jullie zeker aanraden!


Emaille producten verzameling bij voordeur - allemaal Goudbeek Emaille
 


 
Beste Janneke,
Dank voor de goede service, misschien leuk om te weten dat deze doeken naar Canada gestuurd worden als verrassing voor mijn zus. Gisteren arriveerden de doeken (erg mooi), hieronder de foto. Hartelijie groeten, Eileen

Theedoek/pompdoek - groen geblokt & handdoek - groen geblokt

Deze foto ontvingen wij van een mevrouw uit Lieren. Zij kocht bij ons de rode emaille emmer en vulde deze met allerlei producten van ‘molen de Hoop’ uit Klarenbeek. Een origineel kerstpakket!

Emmer - rood & spikkeltjes - 9 liter
 Waterketel - rood - 3,5 liter
  Beste Janneke,
Ik wil je bedanken voor de geweldige theepot, die ik bij jullie heb besteld. Door de lekkere ruime maat, biedt hij ons de geledenheid, tot meerdere koppen lekkere warme thee ipv. weer bij te moeten schenken. Wij ( mijn dochters en ik) hebben nu het knusse ritueel om 's middags uit school, lekker thee met pepernoten te nuttigen, even bij te praten over school, beetje honing erin,hmmm... Erg gezellig op een koude druilerige november middag. Nu is mijn vraag, hebben jullie ook een theemuts in het assortiment? Groetjes Natasja.

Beste Janneke,
Vandaag het pakket ontvangen, stevig en mooi verpakt, waarvoor dank! Met het "hollandse pakpapier" heb ik een vriendin weer een plezier kunnen doen. Artikelen (po en twee maatbekers/steelpannen) zien er ook prima uit. Dank! Groet, Marianne
 

'Oud Hollands cadeaupapier' waar wij de producten feestelijk mee verpakken.


Theedoek/pompdoek - lichtblauw geblokt - 65 x 65 cm
 


Beste Janneke Goudbeek,

Op 18 oktober liepen mijn man en ik op de Koemarkt in Oene, wij waren een paar dagen op de Veluwe. Ik was al een tijd op zoek naar een mooie oude geruite theedoek, bij jullie stand werd ik helemaal blij want daar hing hij, weleens-waar nieuw maar toch. Vond het leuk om de "geschilderde" doek op linnen paneel even te laten zien, ben van plan nog een oranje te maken, een hartelijke groet van, Maris

p.s ik weet niet zeker of de jonge enthousiaste vrouw in klederdracht dezelfde is als Janneke Goudbeek? 


Oener Koefeest 2012

Daar stonden we dan, voor de tweede keer met een kraam vol met emaille. Deze foto is gemaakt door Bert Hanekamp en gepubliceerd op www.epernet.nl met de tekst: 'Dit echtpaar was er helemaal op gekleed, ik zie ze zo in een keuken van vroeger staan, naast het Zand-Zeep-Soda rekje.'
 
Koefeest 2012 - www.epernet.nl/evenementen/678-koefeest-2012

Webshop online 1 oktober 2012
 Drinkmok - rood & hartjes - 8 cm
 
Hoi Janneke,
Bedankt voor de mokjes, lepel en het kannetje!
Het staat echt heel leuk in de keuken, ben er erg blij mee. Ik ga zeker je webshop in de gaten houden voor meer moois! Groeten GeaKoffiekan - donkerrood - 750 ml


 
Goedemorgen,
Staat erg gezellig zo'n keteltje! Zeker in de winter als hij staat te pruttelen... Groetjes Jacquelien

Waterketel - donkerblauw & witte bloemen - 2 liter

 
Oener Koefeest 2011
Voor de eerste keer met een kraam vol met emaille. Veel interesse en kopers! Daarom aan de slag met een website... Die nu, ruim een jaar later, in de lucht is! De onderstaande foto's zijn gepubliceerd op www.oene-info.nl.

Koefeest 2011 - https://picasaweb.google.com/oene.info/OenerKoefeest201Donderdag