Kant-en-klaar kruidkoekmix. Met water mengen tot een klontvrij beslag, een klein uurtje laten rusten en het kan de oven in! Gewicht: 700 gram.
Me. 0005
Nieuw
Dit product is niet meer op voorraad
Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Kruidkoekmix (kant-en-klaar) 500 gram
Kant-en-klaar kruidkoekmix. Met water mengen tot een klontvrij beslag, een klein uurtje laten rusten en het kan de oven in! Gewicht: 700 gram.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleren
Kant-en-klaar kruidkoekmix. Met water mengen tot een klontvrij beslag, een klein uurtje laten rusten en het kan de oven in! Gewicht: 700 gram.
Samenstelling kruidkoekmix:
Tarwebloem, roggebloem, bruine basterdsuiker (E150c, E150d), tarwezetmeel, sojameel, bakpoeder (rijsmiddelen E450i, E500), emulgator (E482), verdikkingsmiddel (Guarpitmeel), specerijen (kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember, koriander), bakkerszout, invertsuikerstroop, kandijstroop (swaveldioxide), suiker en gebrande suiker.
Recept:
♥ 700 gram kruidkoekmix
♥ 350 gram water (lauw)
Meng de kruidkoekmix en het water tot een glad en klontvrij beslag. Laat het beslag een half uur tot een uur rusten op een warme plaats. Het beste kunt u het beslag afdekken met een doek. Vul het bakblik met beslag. Bak de kruidkoek in een voorverwarmde oven van 160 graden ongeveer een uur.
No customer comments for the moment.