Geen producten
Prijzen zijn incl. btw
Kant-en-klaar broodmix voor krentenbrood. Niet vergeten om van tevoren de krenten en/of rozijnen in lauw warm water te weken. Deze mix is ook zeer geschikt voor in de broodbakmachine. Gewicht: 500 gram.
Me. 0004
Nieuw
960 Item Items
Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Krentenbroodmix (kant-en-klaar) 500 gram
Kant-en-klaar broodmix voor krentenbrood. Niet vergeten om van tevoren de krenten en/of rozijnen in lauw warm water te weken. Deze mix is ook zeer geschikt voor in de broodbakmachine. Gewicht: 500 gram.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleren
Kant-en-klaar broodmix voor krentenbrood. Niet vergeten om van tevoren de krenten en/of rozijnen in lauw warm water te weken. Deze mix is ook zeer geschikt voor in de broodbakmachine. Gewicht: 500 gram.
Samenstelling krentenbroodmix: tarwebloem, zout, droge gist, suikers, melkpoeder, bonenmeel, emulgatoren E472, E471 en E482, enzymen, meelverbeteraar E300 en E920, natuurlijke geur- en smaakstoffen en natuurlijke kleurstof E101.
Recept:
♥ 500 gram krentenbroodmix
♥ ca. 270 ml water
♥ 300 gram vulling (krenten en/of rozijnen)
Gebruik ca. 300 gram krenten en/of rozijnenvulling per 500 gram mix. Let op dat de maximale hoeveelheid deeg niet te groot wordt voor de broodbakmachine. Laat de krenten en/of rozijnen eerst ± 30 minuten weken in lauw warm water, goed afdrogen voor toevoegen.
No customer comments for the moment.